De Winterschilder

De Winterschilder is er weer!Uw huis of bedrijfspand laten schilderen in de winter kan tegenwoordig prima. Mits er met de juiste materialen en in de juiste omstandigheden wordt geschilderd.


Het is belangrijk om tijdens het schilderen in de winter de weersomstandigheden goed in de gaten te houden. Zo kan een hoge luchtvochtigheid of een temperatuur onder het vriespunt de kwaliteit van het schilderwerk beïnvloeden. Bij een hoge luchtvochtigheid kan er wel altijd gegrond worden, zodat uw woning sowieso beschermd is in de winter tegen bijvoorbeeld houtrot! Het afwerken kan dan later plaatsvinden wanneer de weersomstandigheden beter zijn, tijdens een droge dag bijvoorbeeld... Ook onder het vriespunt (tot minus 5 graden Celsius) kan er buiten worden geschilderd. Het te bewerken oppervlak wordt dan verwarmd, zodat daar de temperatuur altijd boven het vriespunt is.


Winterschilder korting

Faber Schilders heeft uitgebreide ervaring met schilderwerk in de winter. Wij werken professioneel en wij zijn in Haarlem en omstreken de juiste keuze als Winterschilder. Van november tot en met maart geeft Faber Schilders bovendien korting op het binnenschilderwerk. Wilt u weten hoeveel korting u precies krijgt? Neem dan contact op met Faber Schilders via info@faber-schilders.nl of door te bellen met 06-26800014. Kijkt u ook even op de contactpagina op deze website!