Faber Schilders staat 24 uur per dag voor u paraat. En dat 7 dagen per week!

En niet te vergeten:

24 Uur service

Faber Schilders werkt dag en nacht!

Faber Schilders introduceert een nieuwe 24 uur service! Faber Schilders werkt namelijk op de tijden die u het beste uitkomen!

U werkt overdag in uw bedrijf? U werkt 's avonds in uw horecagelegenheid? U draait 's nachts uw productie? En u wilt toch uw klanten optimaal blijven bedienen? Dat is geen enkel probleem voor Faber Schilders! Faber-Schilders is bereid om dag en nacht te werken, op de tijden die u het beste uitkomen! De medewerkers van Faber Schilders verzorgen - op uw verzoek - de gewenste schilders- en onderhoudswerkzaamheden op elk uur van de dag. Ja, Faber Schilders is 24/7 actief...

Zorgeloos ontvangen
Met als bijkomend voordeel voor u dat u géén bedrijfsinkomsten verliest en dat u uw klanten zorgeloos kunt ontvangen. Faber Schilders werken projectmatig en maakt uiteraard een vaste (prijs)afspraak met u. U weet dus waar u aan toe bent en u komt derhalve niet voor verrassingen te staan!

Mogelijkheden doorspreken
U heeft behoefte aan de 24 uur service van Faber Schilders? Neemt u dan contact met ons op, want dan kunnen we de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek eens doorspreken. Een eventuele offerte is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend.