Kleuradvies

Kennis van kleuren!

Faber Schilders heeft enorm veel ervaring met het kiezen van kleuren. Ook als u voor een niet alledaagse kleurstelling kiest, dan kunnen wij u prima adviseren!

Met behulp van het juiste kleuradvies kan Faber Schilders u helpen een keuze te maken voor de juiste kleurstelling van het binnen of buiten schilderwerk. De juiste kleurkeuze of belangrijk voor de sfeer in het woonhuis of de herkenbaarheid van het bedrijfspand. Een verkeerde kleurkeuze daarentegen dan desastreus uitpakken voor de uitstraling van het schilderwerk. En dat laatste wil Faber Schilders uiteraard koste wat het kost voorkomen!

Iedereen weet: "Lichte kleuren maken de ruimte optisch groter." En ook iedereen weet: "Donkere kleuren zorgen voor een mooie uitstraling." Dankzij de jarenlange ervaring weet Faber Schilders precies welke kleuren perfect matchen en in balans zijn met elkaar. En voor wat betreft de monumentale panden, weet Faber Schilders wat de kleuren van toen waren! Immers, een monumentaal pand moet een monumentale uitstraling behouden...

Komt u we niet uit? Weet u het niet zeker? Neem dan contact op met Faber Schilders, want onze kleurenspecialist praat u graag helemaal bij. Van mat tot glanzend, wij kunnen u perfect en kleurrijk adviseren!