Isolatieglas

Isolatieglas voor meer comfort!

Faber Schilders kan u nog meer vertellen over isolatieglas. Het is zelfs interessant om Glas-in-lood ramen te isoleren. Laat u zich dan ook door ons adviseren!

Met alleen goed schilderwerk (wat sowieso een kwaliteit van Faber Schilders is) bent u nog niet klaar. Isolatie met behulp van geavanceerde kwaliteiten isolatieglas brengt aanzienlijk meer (warmte)comfort in uw huis of uw bedrijf. Om over de besparing op uw energieverbruik nog maar niet te spreken.

Faber Schilders kan u ook op dit gebierd van dienst zijn. Het inmeten en een snelle levering alsmede plaatsing van de ruiten, in de door u gewenste kwaliteit isolatieglas, is ook één van de services van Faber Schilders. Wij kunnen zelfs het ontwerpen en realiseren van glas-in-lood ramen (zowel oud als nieuw) voor u verzorgen. Heeft u speciale glassoorten nodig? Vraagt u gerust om meer technische informatie of een geheel vrijblijvende offerte.

De vele soorten glas die Faber Schilders levert en plaatst dienen niet alleen ter isolatie van uw woning, maar ze zorgen ook voor voor verfraaiing en een betere beveiliging. In dit speciale geval zorgt Faber Schilders zorgt voor een 'isolatieglasheldere' offerte. Neemt u dan ook geheel vrijblijvend contact met ons op.